Scrolla ner till Klart

Scrolla ner till Klart

Annons

Fynda en varm vinterjacka på rea

Även om vintern är några veckor bort, så kommer faktiskt kylan snart krypande – särskilt i de norra delarna av landet.

Här listar shoppingredaktör Karin Wittur varmfodrade jackor till nedsatt pris som är både snygga och sköna.

Om det är dags för en ny vinterjacka i år finns det många snygga varianter att välja på som dessutom säljs till nedsatt pris nu innan säsongen startat.

Ett tips är därför att införskaffa din nya jacka i god tid innan kylan kommer. Det är även ett plus att ha jackan hängandes där hemma eftersom du aldrig vet när vädret slår om.

Oavsett vilken typ av modell du väljer på din vinterjacka är det viktigaste att du är varm och bekväm under årets kallaste månader. Sen skadar det ju förstås inte att jackan är lite snygg också.

Här listar vi därför både snygga och varma vinterjackor som du kan fynda på rea just nu!

Dunjacka från Adidas

Snygg och varm dunjacka från Adidas som kommer att hålla dig varm i vinter. Jackan har en sportig och minimalistisk design i en varmbeige nyans med märkets ikoniska tre ränder i vitt på axlar och ärmar. Den har en fast huva och ett vattenavvisande yttertyg. Den här jackan är ett perfekt och stilsäkert val för kalla vinterdagar!

Varm jacka från Patagonia

Vindtät och varm jacka från Patagonia i dun med en isolerad trepanelshuva med dold dragsko. Jackan har tvåvägsdragkedja framtill med en invändig stormklaff och att den går en bit ned över låren värmer gott. Jackan är i mörkgrönt och är riktigt mjuk och en varm kompis när vintern kommer. Säljs nu på försäsongsrea hos Outdoorexperten om du vill passa på.

Dunjacka från Revolution race

Flex Stretch Down Jacket är en lätt och superstretchig dunjacka som ger full rörlighet och komfort så att du knappt märker att du har den på dig. Tillverkad i återvunnet material med 4-vägs stretch och certifierad dunfyllning som ger värme utan att kännas tung. Jackan har en justerbar huva, elastiska muddar och fem fickor. Använd den som ytterplagg eller mellanlager för extra värme och skydd mot väder och vind.

Fjällrävens Nuuk Parka

Fjällrävens Nuuk Parka Men är en hållbar och funktionell vinterjacka. Tillverkad av återvunna material, är den både vattentät och andningsbar. Huvan är justerbar och har avtagbar pälskant. Jackan är full av praktiska fickor, inklusive fleecefodrade handfickor och stora innerfickor. Med en bekväm passform och genomtänkta detaljer är Nuuk Parka ett utmärkt val för kalla vinterdagar. Perfekt för dig som söker en varm, slitstark och miljövänlig vinterjacka.

Läs mer och köp jackan hos Eventyrsport!

Varm jacka från Haglöfs

Men's Puffy Mimic Hood från Haglöfs är en varm och bekväm herrjacka, perfekt när vinterkylan biter till. Den är idealisk för både vandringar och promenader i staden. Jackan är fodrad med Mimic GOLD, ett syntetiskt material av återvunnen polyester som påminner om dun men behåller värmen även i våta förhållanden. Den har två blixtlåsfickor för värme eller förvaring och en isolerande huva. Justerbar fåll och reflexlogotyp på ryggen ger både funktion och stil.

Fodrad jacka med retrolook

Retrolooken är riktigt trendig just nu och det är 70-talet som det sneglas åt i flera butiker och på kläderna hos kända profilerna. Här kan du haka på trenden i form av den här bruna jackan med kontrasterande krage från Karl Kani! Jackan har en något glansig finish, vilket vi tycker är riktigt snyggt i höst och vinter.

Läs mer och köp jackan hos Zalando här!

Fodrad jacka från Lyle & Scott

Fodrad jacka från Lyle & Scott. Jackan är tillverkad i en kortare modell med normal passform. Den stängs med dragkedja fram för en clean look och har två sidofickor fram med praktisk dragkedja. Jackan har även en innerficka och mudd nedtill. Jackan säljs just nu till reapris hos Boozt om du vill passa på att klicka hem den till nedsatt pris.

Beige vinterjacka

Vill du satsa på en ljusare jacka för att lysa upp vintermörkret kanske den här från Studio Total kan vara något? Det är en snygg jacka till lite lägre pris med polyesterfyllning, fyra fickor framtill, justerbar huva och en lite längre modell som värmer en bit ned över rumpan. Jackan säljs till outletpris hos Ellos och den finns även som svart.

Rejäl parkas

När vintern drar fram är det skönt med en riktigt ordentlig jacka. Denna parkas från Sail racing är fodrad med värmande primaloft-vaddering, det stretchiga yttertyget har försetts med ett med tvålagers membran i gore-tex som gör den vind- och vattentät. Den stora huvan är avtagbar och den har även ett gjutet brätte med praktiska kanaler för vattenavrinning så att du slipper få det i ansiktet.

Läs mer och köp jackan hos Länna sport här!

Mörkgrön jacka

En pufferjacka kan aldrig bli fel ändå! Den här fodrade jackan från Helly Hansen har värmande vaddering i återvunnen polyester och yttertyget är vattenavvisande vilket inte är helt fel här uppe i Skandinavien! Huvan är avtagbar och kan justeras för att stänga ute kylan och den har flera fickor. Vi gillar den här gröna färgen bäst men den finns även i svart.

Läs mer och köp jackan hos Stadium.

Extra varm jacka från Houdini

Är du frusen av dig eller tillbringar mycket tid där det är riktigt kallt är det extra viktigt att ha en bra jacka som klarar krävande förhållanden och låga temperaturer. Jackmodellen Bouncer från Houdini är skapad just för att klara detta och den är mycket varm och vädertålig. Den är fodrad med en ny typ av syntetiskt foder som ger värmeisolering utan att bli för tungt. En snygg och riktigt varm jacka för dig som inte vill låta vädret stoppa dig!

Lättviktsjacka i dun

Den här jackan är mer slimmad och lätt än de puffigare modellerna vilket gör den enkel att packa med och även smidig att bära under rocken för extra värme. Jackan kommer från Parajumpers och den har smala dunkanaler, en vanlig passform och har tvåvägsdragkedja. Ett snyggt alternativ för dig som inte vill ha en otymplig jacka.

Läs mer och köp jackan hos Skistar shop här!

FAKTA: Texten innehåller annonslänkar
Produkterna i denna artikel är utvalda av Klart, utan påverkan av någon extern part. Intill en del av produkterna kan det finnas annonslänkar (märkta med “annons”), intill andra produkter kan det finnas vanliga länkar till butiker som säljer varorna. Syftet är att du som läsare enkelt ska kunna länka dig vidare till en externa sidor där du kan läsa mer om, eller köpa, de produkter vi skriver om.

Annonslänkarna (märkta med “annons”) leder till externa nätbutiker där Klart får en provision vid en transaktion. Intäkterna bidrar till att finansiera Klart. Klart uppdrag påverkas inte av detta innehåll. Bild och video kommer från producenten. Klart redaktion arbetar enbart på uppdrag av läsarna och vår trovärdighet är avgörande för att vi ska vara intressanta och relevanta.

Publicerad 15 okt 2024